Főoldal / Levelezés / Automata válaszüzenet
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

Automata válaszüzenet

Az automata válaszüzenet funkcióval rendszerünk a beállított postafiókra érkező levelekre automatikusan egy előre megírt válasz üzenetet küld. A válasz üzenet tárgya, illetve az üzenet törzs is megadható. Az ügyfélszolgálatba való bejelentkezést követően (Bejelentkezés az ügyfélszolgálatba) kattintson az Automata válaszüzenet ikonra.Ezt követően kattintson a + BEKAPCSOLÁS gombra.A megnyíló ablakban töltse ki a beviteli mezőket az alábbiak szerint:

- Email cím: Válassza ki a kívánt email címet

- Beállítási típusok: Állandó vagy Időzített (**)

- Tárgy: Adja meg az email tárgyát

- Üzenet: Adjon meg egy automata válaszüzenetet

(**) Beállítási típusok:
Állandó: Egy jelölőnégyzet kipipálásával tudja automata válaszüzenetét be-, és kikapcsolni. A válaszüzenetek mindaddig automatikusan kiküldésre kerülnek, míg ki nem kapcsolja azt.
Időzített: Ezt az opciót választva egy előre meghatározott időintervallumon belül küldi rendszerünk az automata válaszüzeneteket.

A tárgy mezőben a %subject% változót használva az automata válasz üzenetben eredeti, kapott email tárgya is megjelenítésre kerül (Pl: Automata válaszom: %subject%).
Ezt követően kattintson a Mentés gombra.A rendszer pillanatokon belül létrehozza az automata válaszüzenet beállítását, melyet a későbbiekben egy kapcsoló átbillentésével ki/be kapcsolhat.Ezt az oldalt eddig 5939 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Hitelesítés
Adja meg az authenticator szoftver által generált 6 számjegyű kódot, majd a gombra kattintva folytathatja a bejelentkezést.

A megadott kód hibás!

VISSZA
Kétlécspős hitelesítés
Csatlakoztassa számítógépébe fizikai USB kulcsát, majd a villogást követően érintse meg.
Yubikey
Még nincs fiókja? Regisztráljon
!
!

Hoppá!

Rendszerünk tiltásokat észlelt az Ön IP-címével kapcsolatban. A részletek megtekintéséhez kattintson a Tovább gombra.

TOVÁBB Bezár