Főoldal / Domain / Domain név tárhelyhez csatolása
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

Domain név tárhelyhez csatolása

Domain nevünket tárhelyhez kell csatolni ha szolgáltatásokat (email, webcím ...) szeretnénk létrehozni vele a Nethely rendszerében.

Az ügyfélszolgálatba való bejelentkezést követően (Bejelentkezés az ügyfélszolgálatba) kattintson az Csatolt domainek ikonra.Amennyiben több tárhely is tartozik egy felhasználóhoz, akkor először válassza ki a tárhelyet.

A megnyíló ablakban kattintson az + ÚJ DOMAIN CSATOLÁSA gombra.Adja meg a csatolni kívánt domaint.

Nethelynél regisztrált domain esetén

Válassza ki a legördülő listából a domain nevet és kattintson a MENTÉS gombra.A mentést követően a csatolt domain az alábbiak szerint jelenik meg a listában:Idegen (más regisztrátornál bejegyzett) domain esetén

Írja be domain nevét www nélkül a 'Csatolni kívánt domain' mezőbe és kattintson a MENTÉS gombra.A mentést követően a domaini sorában kattintson az Ellenőrzés gombra.Az Ellenőrzés gombra történő kattintás után megjelenik egy domainenként változó automatikusan generált kód, ezzel a tartalommal kell egy TXT rekordot létrehoznia a domain regisztrátoránál. (Példa TXT kód.: nethely-dvc=27DF8C6D-7340B0B4-057CC4EB)
A TXT rekord létrehozását követően rendszerünkben kattintson az Azonnali ellenőrzés gombra, hogy a domain csatolása végbemehessenAz idegen domain csatolásáról további információt az Idegen domain csatolása tudásbázis cikkünkben talál.

Ezt az oldalt eddig 18439 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Hitelesítés
Adja meg az authenticator szoftver által generált 6 számjegyű kódot, majd a gombra kattintva folytathatja a bejelentkezést.

A megadott kód hibás!

VISSZA
Kétlécspős hitelesítés
Csatlakoztassa számítógépébe fizikai USB kulcsát, majd a villogást követően érintse meg.
Yubikey
Még nincs fiókja? Regisztráljon
!
!

Hoppá!

Rendszerünk tiltásokat észlelt az Ön IP-címével kapcsolatban. A részletek megtekintéséhez kattintson a Tovább gombra.

TOVÁBB Bezár