Főoldal / Levelezés / Email átirányítás létrehozása
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

Email átirányítás létrehozása

Az ügyfélszolgálatba való bejelentkezést követően (Bejelentkezés az ügyfélszolgálatba) kattintson a Email átirányítás ikonra.Amennyiben több tárhely is tartozik egy felhasználóhoz, akkor először válassza ki a tárhelyet.

Ezt követően kattintson az + ÚJ EMAIL ÁTIRÁNYÍTÁS gombra.A megnyíló ablakban töltse ki a beviteli mezőket az alábbiak szerint:

- Felhasználó: Adja meg a felhasználónevet (pl. istvan)

- Domain: Válasszon egy domaint a listából (az átirányítási cím a felhasználónév@domain lesz)

- Továbbítás ide: Adjon meg egy vagy több emailcímet, melyre a levelek továbbítani szeretné (pl. kovacsistvan@sajatdomainnevem.hu). A + jel használatával több címet is megadhat.

Példa1:
Az első példában azt szemléltetjük, hogy Önnek csak egyetlen valós email címe van, ez a kovacsistvan@sajatdomainnevem.hu.
Ebben az esetben a istvan@sajatdomainnevem.hu aliasra érkező levelek automatikusan továbbításra kerülnek a kovacsistvan@sajatdomainnevem.hu postafiókba.


Példa2:
Ha Önnek van 3db email címe:
- istvan@sajatdomainnevem.hu
- kovacsistvan@sajatdomainnevem.hu
- pista@sajatdomainnevem.hu
Akkor az alábbi (istvan@sajatdomainnevem.hu) átirányítás létrehozásával minden levél, amit az istvan@sajatdomainnevem.hu postafiókba címeznek, egyszerre mindhárom postafiókba meg fog érkezni.
(Az eredeti, istvan@sajatdomainnevem.hu postafiókba csak akkor érkeznek be a levelek, ha azt a létrehozott istvan@sajatdomainnevem.hu átirányításnál a jobb oldali felsorolásban is szerepelteti!)


A mezők kitöltését követően kattintson a Mentés gombra.Ezt az oldalt eddig 6611 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Még nincs fiókja? Regisztráljon