Főoldal / Levelezés / Email fiókbeállítások
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

Email fiókbeállítások

Ha email címet adott alkalmazottainak, kollégáinak vagy barátainak és szeretné, ha a fiók beállításait Ők is tudnák módosítani, akkor lehetősége van engedélyezni a postafiókhoz tartozó fiókbeállításokat.
Ez a lehetőség nagyon hasznos, mert ha egy email címen bekapcsolta ezt a szolgáltatást, ott a felhasználó a tárhely tulajdonosa/karbantartója nélkül állíthatja be email címe jelszavát, automata válaszüzenetét, illetve több hasznos információt láthat a fiókra vonatkozóan.

Az ügyfélszolgálatba való bejelentkezést követően (Bejelentkezés az ügyfélszolgálatba) kattintson a Email cím ikonra.Amennyiben több tárhely is tartozik egy felhasználóhoz, akkor először válassza ki a tárhelyet.

A megnyíló ablakban válassza ki az email címet, melynél engedélyezni szeretné a fiókbeállításokat és kattintson a Beállítások gombra.


A megnyíló ablakban pipálja be a Fiókbeállítások engedélyezése lehetőséget.Végül kattintson a MENTÉS gombra.

A rendszer másodperceken belül létrehozza a beállítást. Ezt követően a postafiókhoz tartozó fiókbeállítások menüt a webmail.nethely.hu címen érheti el.Itt adja meg email címét és jelszavát, majd kattintson a FIÓKBEÁLLÍTÁSOK gombra.A megnyíló ablakban módosítható a postafiók jelszava, beállítható, illetve ki-, és bekapcsolható az automata válaszüzenet és nem utolsó sorban megtekinthető a postafiók mérete is.
Ezt az oldalt eddig 8139 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Még nincs fiókja? Regisztráljon