Főoldal / Levelezés / Email napló használata
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

Email napló használata

Az email naplóban megtekinthető az elmúlt 24 órában kiküldött levelek mennyisége óránkénti és postafiókonkénti bontásban.
A funkció használatával ellenőrizhető a kiküldött levelek száma, illetve egy esetleges illetéktelen hozzáférésből eredő gyanús tevékenység is könnyen észrevehető.

Az ügyfélszolgálatba való bejelentkezést követően (Bejelentkezés az ügyfélszolgálatba) kattintson a Email napló ikonra.Amennyiben több tárhely is tartozik egy felhasználóhoz, akkor először válassza ki a tárhelyet.

A megnyíló ablakban grafikon mutatja az elmúlt órában kiküldött levelek mennyiségét, a tárhelyről óránként maximálisan kiküldhető levelek számát és a blokkolt levelet is. A grafikon alatt található táblázat az elmúlt 24 óra kiküldött leveleinek mennyiségét jeleníti meg óránkénti bontásban.
A táblázatban az egyik órát kiválasztva a RÉSZLETEK gombra kattintással tekinthető meg postafiókonként küldött levelek mennyisége.Az email napló összesített grafikonja megtalálható a főoldalon lévő Az Ön tárhelyei menüpont alatt is.Ezt az oldalt eddig 4769 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Még nincs fiókja? Regisztráljon