Főoldal / Domain / Forgalmi és hibanapló
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

Forgalmi és hibanapló

A forgalmi és hibanapló a Webcím menüpontból webcímenként kapcsolható be/ki. A bekapcsolt hibanapló a hatalmas log fájlok elkerülésének érdekében naponta egyszer a hajnali órákban automatikusan törlődik. Figyelem: A forgalmi és hibanapló fájljai a tárhely tárterületét használják!

Forgalmi és hibanapló bekapcsolása
Az ügyfélszolgálatba való bejelentkezést követően (Bejelentkezés az ügyfélszolgálatba) kattintson a Webcím ikonra.Amennyiben több tárhely is tartozik egy felhasználóhoz, akkor először válassza ki a tárhelyet.

A kiválasztott webcím sorában kattintsunk a villáskulcs ikonra.A megnyíló ablakban pipálja be a Naplózás bekapcsolva jelölőnégyzetet és kattintson a Mentés gombra.A rendszer másodperceken belül létrehozza a szolgáltatást. Az hibanapló fizikai létrejöttét a webcím sorában lévő fogaskerekek eltűnése jelzi.
Forgalmi és hibanapló használata
Az ügyfélszolgálatba való bejelentkezést követően (Bejelentkezés az ügyfélszolgálatba) kattintson a Forgalmi és hibanapló ikonra.A táblázatból válasszuk ki a megtekinteni kívánt log fájlt és kattintsunk a nagyító ikonra.A mektekintéskor lehetőség van csak a legutolsó "n" sor megjelenítésére, ez a funkció a Sorok számának megadása és a Frissítés gombra való kattintással érhető el.
A napló fájl letölthető és törölhető.
Ezt az oldalt eddig 4172 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Még nincs fiókja? Regisztráljon
!
!

Hoppá!

Rendszerünk tiltásokat észlelt az Ön IP-címével kapcsolatban. A részletek megtekintéséhez kattintson a Tovább gombra.

TOVÁBB Bezár