Főoldal / Tárhely / Hogyan költözhetek át SSD alapú kiszolgálóra?
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

Hogyan költözhetek át SSD alapú kiszolgálóra?

Az Ingyenes tárhelyét csomagváltást követően SSD-s kiszolgálóra költöztetheti egy gombnyomással.
A csomagváltási felületet az ügyfélszolgálatba belépve érheti el a Tárhely menüben az Ingyenes tárhely mellett található kék színű SSD RAID 10 elérhető gombra kattintással. A megnyíló ablakban kattintson a Csomagváltás gombra.A csomagváltást követően a kék színű SSD RAID 10 elérhető gomb helyett már egy másik, zöld színű Költözés SSD-re gomb lesz látható.
Kattintson a gombra és a megnyíló ablakban a Tárhely áthelyezése gombra.A tárhelyek kiszolgálók közti mozgatása némi kieséssel jár, ezért azt javasoljuk, hogy akkor indítsa el a folyamatot, amikor oldalain a legkevesebb látogatót várja, illetve levelezését is a legkisebb eséllyel érinti a kiesés.
A kiesés időtartalma függ a tárhelyen tárolt adatok mennyiségétől és összetételétől. Méréseink alapján 1-2 perc / Gb sebességgel számolhat.

A 3GB-nál nagyobb tárhelyeket a hosszabb kimaradás miatt munkatársunk költözteti át az SSD-s kiszolgálóra egy előre egyeztetett időpontban. Amennyiben ilyen tárhelye van, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.
Ezt az oldalt eddig 3393 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Még nincs fiókja? Regisztráljon