Főoldal / Ügyvitel, számlázás / Mi az a díjbekérő?
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

Mi az a díjbekérő?

A díjbekérőt rendszerünk automatiksan állítja ki egy nem ingyenes szolgáltatás megrendelését követően, illetve már meglévő szolgáltatás lejárata előtt 30 vagy 14 nappal aszerint, hogy éves vagy havi fizetési gyakoriságot választott.

Egy szolgáltatás megrendelése során a rendelt tárhely a megrendelést követően aktiválódik, a domain név regisztrációja azonban a díjbekérő kiegyenlítése után indul el. 14 nap áll rendelkezésre, hogy a díjbekérőt kiegyenlítse, ellenkező esetben a rendelt tárhely felfüggesztésre kerül, a domain név regisztrációja pedig nem indul el.

Fennálló szolgáltatás hosszabbítása esetén a rendszer 30 nappal a lejárat előtt küldi el a következő időszakra szóló díjbekérőt, ezt a lejárat napjáig van lehetősége kiegyenlíteni. Ha megtörtént a befizetés, a díjbekérőn szereplő szolgáltatások meghosszabbításra kerülnek. Amennyiben nem történt meg a lejárat napjáig a díjbekérő kiegyenlítése, abban az esetben a szolgáltatás felfüggesztésre kerül.

Az általunk kiállított díjbekérő nem von maga után fizetési kötelezettséget, a be nem fizetése csupán a szolgáltatás lejáratkor történő felfüggesztését, illetve a megrendelés utáni el nem indulását vonja maga után.

Ezt az oldalt eddig 6723 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Még nincs fiókja? Regisztráljon
!
!

Hoppá!

Rendszerünk tiltásokat észlelt az Ön IP-címével kapcsolatban. A részletek megtekintéséhez kattintson a Tovább gombra.

TOVÁBB Bezár