Főoldal / Levelezés / A Gmail lassan tölti le a leveleimet?
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

A Gmail lassan tölti le a leveleimet?

A Gmail felületén a bejövő email kiszolgáló beállítása lehetővé teszi, hogy a Gmail felületén letölthessük leveleinket.
Az üzenetek letöltése POP3 protokollon valósul meg, a Gmail levelező adott időközönként becsatlakozik a Nethely.hu levelező szerverére és az újonan beérkezett leveleket letölti.

Figyelem! Más külső levelező kliensektől eltérően (Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, stb) az új üzenetek letöltési gyakorisága a Gmail-ben nem módosítható!

A Gmail terhelésétől függően a levelek letöltése 5 - 30 perccel is csúszásban lehet az e-mail Nethely.hu levelező szerverére való beérkezésétől.

Arra viszont lehetőségünk van, hogy a felületen ellenőrizzük a Gmail ellenőrzési Előzmény naplóját, illetve azonnali levél ellenőrzést indíthassunk.

Előzmények megtekintése

1. Lépjen be a Gmail fiókjába és kattintson a jobb felső sarokban található fogaskerék ikonra, és a lenyíló menüből válassza a Beállítások menüpontot.


2. A megnyíló oldalon válassza a Fiókok és Importálás / Előzmények megtekintése hivatkozást.


A megnyíló ablakban látható, hogy a Gmail pontosan mikor csatlakozott be legutóbb a Nethely levelező szerverére, illetve a táblázat a letöltött levelek számát is megjeleníti.


Azonnali email letöltés indítása

1. Lépjen be a Gmail fiókjába és kattintson a jobb felső sarokban található fogaskerék ikonra, és a lenyíló menüből válassza a Beállítások menüpontot.


2. A megnyíló oldalon válassza a Fiókok és Importálás / E-mailek ellenőrzése most hivatkozást.


A felületen a hivatkozás helyén pár másodpercre megjelenik az Üzenetek beolvasása... felirat, majd miután visszakapjuk az E-mailek ellenőrzése most hivatkozást, az ellenőrzés lefutott.
Ezt az oldalt eddig 4135 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Még nincs fiókja? Regisztráljon