Főoldal / Domain / Nethely.hu DDNS kliens letöltése és beállítása
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

Nethely.hu DDNS kliens letöltése és beállítása

A Nethely.hu - DDNS kliens program használatával a nethely.hu online ügyfélszolgálatán létrehozott Dinamikus DNS IP cím frissítése végezhető el.
A kliens az ügyfélszolgálatban legenerált webcímet frissíti a beállított frissítési gyakorisággal. A webcím háttérben való megnyitása biztosítja azt, hogy a példaként létrehozott otthon.sajatdomainnevem.hu aldomain mindig a szoftvert futtató számítógépre mutasson.

A Dinamikus DNS cím ügyfélszolgálatunkon való létrehozását a Dinamikus DNS szolgáltatás létrehozása tudásbázis cikkünk tartalmazza.

Nethely.hu - DDNS kliens letöltése
A cím létrehozását követően töltsük le kliens programot az alábbi címről: Letöltés

A letöltést követően bontsuk ki a zip tömörített állományt és nyissuk meg a DDNS.exe fájltA szoftver kéri a DDNS feldolgozó címét, ide a ügyfélszolgálat által generált, 48 karakter hosszúságú címet kell megadnunk, amely az alábbi képen is látható:Fontos, hogy a bemásolt karakterláncban ne szerepeljen fölösleges karakter vagy szóköz, mert ez a program helytelen működését eredményezheti!

Válasszunk ki DNS frissítési periódust (pl. 10 perc), majd a Szolgáltatás indítása kapcsolót állítsuk Be állapotba.

További hasznos funkciók:
- A 48 karakter hosszú kód megadását követően a Lemez ikonra kattintva a feldolgozó címét és a frissítési gyakoriságot elmenthetjük, így a program következő indulását követően a karakterlánc automatikusan betöltésre kerül.
- Az Indítás a Windowssal kapcsoló bekapcsolását követően a Windows indulásakor a kliens is elindul, ekkor kis méretű ikonja az óra mellett található.

FONTOS! A Windowssal való automatikus indulás beállítását követő program áthelyezés ezt a funkciót kikapcsolja (induláskor a régi helyén fogja keresni a szoftvert).
Ezt az oldalt eddig 5901 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Még nincs fiókja? Regisztráljon
!
!

Hoppá!

Rendszerünk tiltásokat észlelt az Ön IP-címével kapcsolatban. A részletek megtekintéséhez kattintson a Tovább gombra.

TOVÁBB Bezár