Főoldal / Tárhely / PHP gyorsító
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

PHP gyorsító

A PHP gyorsító szolgáltatásunkkal a weboldalak betöltési idejét csökkenthetjük, ezzel akár komoly előnyhöz juttava a nálunk elhelyezett weboldalakat a konkurens oldalakkal szemben.

A lassú PHP kódok ellen a gyorsító szolgáltatás a bekapcsolást követően két fronton indít támadást:

1. FPM: A PHP értelmező a kérés kiszolgálása után nem áll le, folymatosan futó programként várja a további kéréseket. Ezzel kérésenként megspórolhatjuk azt az időt amíg a webszerver elindítja a PHP értelmezőt. Az értelmezők száma a látogatók számának függvényében dinamikusan változik.

2. Opcode cache (gyorsítótár): A lefordított PHP forráskódot eltároljuk a memóriában és ha egy következő kéréshez szükséges forráskód már rendelkezésre áll, felhasználjuk, ezzel megspórolva a fordítási időt. Ezzel jelentős sebességnövekedést érhetünk el, főleg összetettebb PHP keretrendszerek esetén (wordpress, joomla, drupal, stb...)

Egyedi kezelőfelület

A saját fejlesztésű szoftvernek köszönhetően rendelkezésre áll az ügyfélszolgálaton egy olyan kezelőfelület, amelyben nyomonkövethető a gyorsítótárazás működése. A gyorsítótár igény esetén kikapcsolható, illetve újra is indítható.A beépített keresőnek köszönhetően könnyedén böngészhetünk a gyorsítótárazott fájlok között:


A tárhely csomagok előre meghatározott, dedikált memória mennyiséggel rendelkeznek, amelyet a PHP gyorsító a weboldalak gyorsítótárazására használ fel.
Az SSD és SSD Cloud tárhelyekhez biztosított memória mérete 64MB-tól 352Mb-ig terjed a tárhely méretének és típusának függvényében.

A szolgáltatás nagyon hatékonyan segíti elő a weblapok betöltési idejének minimalizálását, nagyobb CMS rendszereknél a PHP gyorsító akár 200-300%-os sebesség növekedést is eredményezhet.

A Nethely SSD tárhelyein a szolgáltatás ingyenesen elérhető. Próbálja ki Ön is.
Ezt az oldalt eddig 26598 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Hitelesítés
Adja meg az authenticator szoftver által generált 6 számjegyű kódot, majd a gombra kattintva folytathatja a bejelentkezést.

A megadott kód hibás!

VISSZA
Kétlécspős hitelesítés
Csatlakoztassa számítógépébe fizikai USB kulcsát, majd a villogást követően érintse meg.
Yubikey
Még nincs fiókja? Regisztráljon
!
!

Hoppá!

Rendszerünk tiltásokat észlelt az Ön IP-címével kapcsolatban. A részletek megtekintéséhez kattintson a Tovább gombra.

TOVÁBB Bezár