Főoldal / Domain / Webcím PHP verziójának módosítása
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

Webcím PHP verziójának módosítása

Más cPanel szolgáltatókkal ellentétben a Nethely ügyfélszolgálata lehetőséget biztosít a PHP verziók webcímenkénti módosítására. A folyamat nagyon egyszerű, néhány kattintással beállíthatjuk a használni kívánt verziót.
Az ügyfélszolgálatba való bejelentkezést követően (Bejelentkezés az ügyfélszolgálatba) kattintson a Webcím ikonra.A megnyíló Webcím menüpont táblázatos struktúrában jeleníti meg a már létrehozott webcímeket. A webcím mellett a következő oszlopban található a beállított PHP verzió.Kattintson módosítani kívánt PHP verzióra és nyissa le a legörüldő menüt.
Válassza ki a kívánt verziót.


A rendszer másodperceken belül beállítja a webcímhez tartozó PHP verziót. A módosítás elvégzését az alábbi képen látható fogaskerekek eltűnése jelzi.Fontos:
Weboldalunk futtatásához célszerű a legfrissebb PHP verziót használnunk, de a verzió váltást mindig kellő körültekintéssel végezzük!
Az új PHP verziók az előző verziókhoz képest tartalmaznak biztonsági javításokat, futási teljesítményt fokozó fejlesztéseket és új függvényeket is. Emellett régi, elavult függvények és kódrészek használatát ellenjavallják (deprecated) vagy törlik az adott verzióból.

Emiatt előfordulhat, hogy az Ön weboldala még használ olyan függvényt, amely már a legújabb PHP verzióban törlésre került, így a verzió módosításával a weboldal többé nem tölt majd be vagy hibás működéshez vezet.

Sok nyílt forráskódú (pl. CMS) weboldal motornál a fejlesztők meg szokták határozni az ajánlott PHP verziót (amely nem biztos, hogy a legújabb), a Nethely Alkalmazás telepítőjében ezt az ajánlást mindig szem előtt tartjuk.

TIPP:
Módosítás előtt mindenképp jegyezzük meg a jelenleg használt PHP verziót, hogy hibás működés esetén könnyedén vissza tudjunk állni az eredeti állapotra.
Ezt az oldalt eddig 1539 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Még nincs fiókja? Regisztráljon
!
!

Hoppá!

Rendszerünk tiltásokat észlelt az Ön IP-címével kapcsolatban. A részletek megtekintéséhez kattintson a Tovább gombra.

TOVÁBB Bezár