Főoldal / Levelezés / Email postafiók létrehozás
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

Email postafiók létrehozás

Az ügyfélszolgálatba való bejelentkezést követően (Bejelentkezés az ügyfélszolgálatba) kattintson a Email cím ikonra.Amennyiben több tárhely is tartozik egy felhasználóhoz, akkor először válassza ki a tárhelyet.

Ezt követően kattintson az + ÚJ EMAIL FIÓK gombra.A megnyíló ablakban töltse ki a beviteli mezőket az alábbiak szerint:

- Felhasználó: Adjon meg egy email előtagot (pl. kovacsistvan)

- Domain: Válasszon egy domaint a listából

- Jelszó: Adjon meg egy jelszót

- Óránként küldhető levelek: Megadhatja, hogy a rendszer a postafiókból óránként maximum hány levelet engedjen kiküldeni. 50-300db között állítható.

- Postafiók mérete: Ha be van pipálva, akkor a tárhely összes szabad helyének felhasználását engedélyezi, a pipa kiszedésével megadható egy méret megabájtban

- Levélküldő távoli elérése: Pipálja be, ha nem csak a webes email kezelő felületről szeretne levelet küldeni (hanem pl. a telefonjáról is)

- Fiókbeállítások engedélyezése: A kapcsoló bekapcsolásával engedélyt ad a postafiók használójának arra, hogy az elektronikus ügyfélszolgálatba való belépés nélkül is módosítsa jelszavát, és paraméterezheti az automatikus válaszüzenetet.A paraméterek megadása után kattintson a Mentés gombra.

A rendszer másodperceken belül létrehozza a postafiókot. Az postafiók fizikai létrejöttét az alábbi képen látható fogaskerekek eltűnése jelzi.Ezt az oldalt eddig 6121 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Hitelesítés
Adja meg az authenticator szoftver által generált 6 számjegyű kódot, majd a gombra kattintva folytathatja a bejelentkezést.

A megadott kód hibás!

VISSZA
Kétlécspős hitelesítés
Csatlakoztassa számítógépébe fizikai USB kulcsát, majd a villogást követően érintse meg.
Yubikey
Még nincs fiókja? Regisztráljon
!
!

Hoppá!

Rendszerünk tiltásokat észlelt az Ön IP-címével kapcsolatban. A részletek megtekintéséhez kattintson a Tovább gombra.

TOVÁBB Bezár