Főoldal / Levelezés / RoundCube megjelenítési stílus megváltoztatása
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

RoundCube megjelenítési stílus megváltoztatása

A RoundCube levelező kliens három stílus használatát teszi lehetővé, ezek között könnyedén választhatunk.

A Nethelynél eddig a "Larry" nevű stílus volt az alapértelmezett, de egy verzió frissítésnek köszönhetően elérhetővé vált az új "Elastic" kódnevű reszponzív stílus, amely egyaránt támogatja az asztali számítógépen, tableten és az okostelefonon való teljes értékű megjelenítést, így erre való tekintettel az "Elastic" verziót tettük alapértelmezetté.

Természetesen továbbra is elérhető maradt a régi stílus egy továbbfejlesztett, bővített funkciókkal ellátott változata, amely az alábbi három kattintással könnyedén átváltható.

Elastic stílusról Larry stílusra váltás


A postafiókba bejelentkezve kattintson a Beállítások menüelemre.


A megnyíló ablakban a Beállítások főmenü alatt válassza ki a Felhasználói felület almenüt, kattintson a "Larry" felirat melletti gombra, majd nyomja meg a Mentés gombot.


A módosítás után a levelező azonnal a "Larry" módra vált és az alábbi képen látható stílusban folytathatjuk tovább a levelezést.
Larry stílusról Elastic stílusra váltás


A postafiókba bejelentkezve kattintson a Beállítások menüelemre.


A megnyíló ablakban a Beállítások főmenü alatt válassza ki a Felhasználói felület almenüt, kattintson az "Elastic" felirat melletti gombra, majd nyomja meg a Mentés gombot.


A módosítás után a levelező azonnal "Elastic" módra vált és az alábbi képen látható stílusban folytathatjuk tovább a levelezést.Ezt az oldalt eddig 2640 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Még nincs fiókja? Regisztráljon