Főoldal / Domain / SSL tanúsítvány létrehozás
Értékelés:
Hasznosnak találta cikkünket?

SSL tanúsítvány létrehozás

Az ügyfélszolgálatba való bejelentkezést követően (Bejelentkezés az ügyfélszolgálatba) kattintson a Let's Encrypt SSL ikonra.Ezt követően kattintson az + ÚJ LET'S ENCRYPT TANÚSÍTVÁNY gombra.A megnyíló ablakban írja be a megfelelő előtagot, majd kattintson a Mentés gombra.

TIPP:
Ha az előtag mezőbe a www szót írja, akkor a létrejövő SSL tanúsítvány a https://www.sajatdomainnevem.hu és a https://sajatdomainnevem.hu címet is egyaránt kiszolgálja.
A forum szó beírásával pedig a https://forum.sajatdomainnevem.hu címhez készül el az SSL tanúsítvány.A rendszer néhány másodpercen belül létrehozza a tanúsítványt. Az SSL tanúsítvány fizikai létrejöttét az alábbi képen látható fogaskerekek eltűnése jelzi.TIPP:
Az SSL tanúsítvány használatához szükség lesz egy webcím létrehozására is, ennek menetét a következő tusádbázis cikkünkben olvashatja: Webcím (Aldomain) létrehozása.

Az SSL-es webcím tökéletes beállításához segítséget nyújt az SSL-es webcím beállítása tudásbázis cikkünk, amely leírja hogyan hozzon létre 1db webcímet és 3db átirányítást a rendszerben, hogy weboldala www előtaggal és www nélkül, valamint http:// és https:// protokollok használatával is tökéletesen betöltődjön.
Ezt az oldalt eddig 668 alkalommal keresték fel.

Bejelentkezés

e
s
c
Felhasználó megjegyzése
Hibás bejelentkezési adatok!
Még nincs fiókja? Regisztráljon